8 augustus 2018

Laatste fase renovatie Oorden Staete

Middels dit nieuwsbericht willen wij u informeren over de verdere voortgang van de renovatie van Oorden Staete.

De renovatie van Oorden Staete is ondertussen in de laatste fase terechtgekomen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de gevels en balkons. Ondertussen worden ook de steigers steeds meer weggehaald, waardoor de nieuwe uitstraling van Oorden Staete zichtbaar wordt. Een mooi resultaat!

Aan de binnenzijde van de gerenoveerde appartementen op de 3, 4 en 5 verdieping wordt er gewerkt aan de laatste opleverpunten. Als ook de laatste opleverpunten afgerond zijn zullen er met de nieuwe huurders van deze verdiepingen afspraken gemaakt worden voor de sleuteloverdracht. Naar verwachting zal kort na de bouwvakantie de eerste appartementen opgeleverd gaan worden aan de nieuwe huurders.

Verhuizing administratief
U kunt al een aantal administratieve voorbereidingen treffen rondom uw verhuizing. De verhuizing dient kenbaar gemaakt te worden bij de gemeente Rotterdam. Dit kunt u doen doormiddel van een verhuisformulier van de gemeente Rotterdam, welke u kunt ophalen bij de huismeester. Daarnaast kunt u alvast aan uw telefoonaanbieder uw verhuizing kenbaar maken, alsook aan uw familie, vrienden en overige relaties en abonnementen.

Tijdens de sleuteloverdracht zullen de meterstanden van gas, elektra en water genoteerd worden, welke u vervolgens kunt doorgeven aan uw elektra- en gasleverancier, zoals Eneco of Nuon. Voor water is dit Evides.

Terug naar nieuwspagina
image
Meer informatie?

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem contact met ons op.

Wonen in Oorden Staete?