15 december 2017

OPLEVERING BINNENZIJDE

OPLEVERING BINNENZIJDE APPARTEMENTEN 1E FASE

 

Middels dit nieuwsbericht willen wij u informeren over de oplevering van de appartementen. In week 50 zal er gestart worden met de oplevering van de appartementen op de 1e en 2e verdieping.

De begane grond en de 3e, 4e en 5e verdieping volgen in week 52 met uitzondering van de centrale hal en het trappenhuis. Cedrah zal persoonlijk contact met u opnemen om de exacte opleverdatum met u in te plannen. Indien u de (her)inrichting van uw appartement door Cedrah laat verzorgen, dan zullen deze werkzaamheden starten vanaf de datum van oplevering. Naar verwachting zullen deze appartementen, naargelang de hoeveelheid werkzaamheden, gereed zijn in week 2/3.

Indien u de herinrichting zelf ter hand neemt, dan kunnen uw leveranciers voor behang, vloerbedekking etc. vanaf de oplevering beginnen met hun werkzaamheden. Indien zij vooraf het appartement willen opmeten, dan kunnen zij zich op werkdagen melden bij de uitvoerder. Dit onder voorbehoud van de juiste PBM’s (Persoonlijke beschermingsmiddelen).

Tijdens de oplevering zullen de appartementen nog geen toegang hebben tot de balkons, en zal de steiger er nog staan i.v.m. de werkzaamheden aan de buitenzijde van het appartementencomplex. Hierdoor zal de nieuwe huurprijs pas ingaan vanaf 1 februari 2018.

Indien u tijdens de renovatie van de 2e fase gebruik zult maken van een wisselwoning, dan kunt u de verhuizing inplannen aan het eind van week 3. Cedrah zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de sleuteloverdracht van uw wisselwoning. I.v.m. de start van de 2e fase vragen wij de huurders in week 3 te verhuizen naar hun gerenoveerde woning of wisselwoning. De aannemer wil graag in week 4 (22 januari 2018) starten met de 2e fase. 

Verhuizing administratief

U kunt al een aantal administratieve voorbereidingen treffen rondom uw verhuizing. Omdat alle huisnummers gewijzigd zijn, dient u binnen vijf dagen na de verhuizing dit kenbaar te maken bij de gemeente Rotterdam. Dit kunt u doen door middel van een verhuisformulier van de gemeente Rotterdam, welke u kunt ophalen bij de huismeester. Daarnaast kunt u alvast aan uw telefoonaanbieder uw verhuizing kenbaar maken, alsook aan uw familie, vrienden en overige relaties en abonnementen.

Tijdens de sleuteloverdracht zullen de meterstanden van gas, elektra en water genoteerd worden, welke u vervolgens kunt doorgeven aan uw elektra- en gasleverancier, zoals Eneco of Nuon. Voor water is dit Evides.

Terug naar nieuwspagina
image
Meer informatie?

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem contact met ons op.

Wonen in Oorden Staete?