Services (Cedrah)

Als vertrouwd gezicht verzorgt Cedrah de diensten binnen de woonvoorziening. Indien de behoefte hiertoe is, kan Cedrah (of haar partners) ook de benodigde zorg verlenen binnen Oorden Staete. Lees meer over Cedrah op de pagina zorg van deze website. 

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een appartement kunt u afzonderlijke keuzes reserveren uit het dienstenpakket van Cedrah. Deze diensten worden afzonderlijk bij Cedrah afgenomen en staan los van de huur en woonservicekosten van het appartement. 

Services en activiteiten

Cedrah biedt binnen Oorden Staete diverse diensten aan. Deze zijn ingedeeld in de categoriën identiteit, veiligheid, comfort en gezelligheid. Vraag de brochure aan voor meer informatie over deze services. 

Vertrouwde zorg

Naast de genoemde componenten is het ook mogelijk om thuiszorg af te nemen. Cedrah bemiddelt hierin. 

Over Cedrah

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Hierbij ondersteunen wij u om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

'Ik woon er al 21 jaar heel fijn in een nette buurt'

'Ik woon er al 21 jaar heel fijn in een nette buurt'

Mevrouw M.J. Kik-Westdorp

Dat het fijn wonen is in Oorden Staete onderstrepen de huidige bewoners maar al te graag. Wij verwelkomen u dan ook  graag als nieuwe bewoner(s) van Oorden Staete.

Lees meer
image
Meer informatie?

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem contact met ons op.

Wonen in Oorden Staete?